Uw professionele partner in zowel montage als toelevering van alle isolatie en tevens technische dienstverlening.
Bel: +31(0)6 1034 8888 voor direct contact

Isolatiematrassen uitlaat isolatie deken

Uitlaat isolatie / isolatiematrassen.

Brafe is fabrikant van uitlaat isolatie matrassen
Doordat wij zelf de isolatiematrassen (opmeten en) maken en monteren kunnen wij u snel weer veilig op "weg" helpen.
Alle materialen welke wij gebruiken zijn volledig gecertificeerd en geen "Chinese" namaak, zodat wij een veilig product maken leveren en of monteren.

De Uitlaatisolatie is toepasbaar op zowel schepen, utiliteit, industrie, petrochemie en automotive. 
Bij jachten en schepen wordt de isolatie het meest toegepast op de uitlaten van de scheepsmotor, en we zijn daarom ook veel in de visserij en werkschepen te vinden.
Voor de industrie en utiliteit en petrochemie worden de isolatiedekens / isolatiematrassen toegepast bij o.a. generatoren, stoomketels en appendages.
Op schepen en yachten monteren wij direct op de juiste manier volgens SI (scheepvaart inspectie) wat veel kosten bespaard.

Brafe heeft jaren ervaring met het maken en monteren van uitlaat isolatie matrassen en heeft een grote range aan referenties in de scheepvaart in Friesland, Noord Nederland, Groningen, Drente, Overijssel en Lelystad.


Onze isolatiematrassen worden dus niet alleen op schepen gemonteerd, maar zijn dus veel breder inzetbaar zoals in de utiliteit en industrie.
Niet alleen voor veiligheid, maar ook voor de grote energie besparingen welke u kunt behalen met onze isolatiematrassen bent u bij ons op het juiste adres.

Neem direct contact op met 06-10348888 of mail naar info@brafe.nl

Uitlaat isolatie dekens

Prijsaanvraag

Uitlaat isolatie dekens